VÄLKOMMEN!

VARMT VÄLKOMMEN! Skoj att du tittar in :-)! Bloggen är dedikerad till den lilla svalunge, som jag fick "låna" sommaren 2010 och som du kan läsa om i de första inläggen. En renovering av huset på Gården får du också följa med bland annat ditt och datt.
Om du är ny här börja gärna läsa från sidan "Det var en gång" (27 juli 2010). Inläggen kan med fördel läsas i kronologisk ordning, som en helhet, men givetvis också som enskilda, fristående sidor. De flesta foton kan du se i större format genom att klicka på dem. Ni tycks vara många, som läser här. Blir jätte glad om du lämnar ditt spår i kommentarrutan.

måndag 11 juli 2011

Datastrul

..har jag haft den senaste tiden. Laptopen har tydligen bestämt sig för att konstra och det med besked. Än fungerar kontakten med yttervärlden, än inte. Av den här orsaken har jag inte återkommit här på bloggen på ett tag. Hoppas ändå att få dataproblemet åtgärdat med det snaraste.

Vi ses strax igen!
Kram på er så länge!

2 kommentarer:

  1. Kanske har datorn fått värmeslag!!
    Även datorer kan känna av för mycket hetta.
    Du får njuta av sommaren tills den ordnat till sig. Vi bloggisar väntar!!

    Kramiz Anki

    SvaraRadera
  2. De var ett lååååååååååångt datastrul. Men kul att du hörde av dig, hoppas du får igång de hela snart så jag får se o läsa om vad som hänt hos dig i sommar.
    Kramiz Anki

    SvaraRadera