VÄLKOMMEN!

VARMT VÄLKOMMEN! Skoj att du tittar in :-)! Bloggen är dedikerad till den lilla svalunge, som jag fick "låna" sommaren 2010 och som du kan läsa om i de första inläggen. En renovering av huset på Gården får du också följa med bland annat ditt och datt.
Om du är ny här börja gärna läsa från sidan "Det var en gång" (27 juli 2010). Inläggen kan med fördel läsas i kronologisk ordning, som en helhet, men givetvis också som enskilda, fristående sidor. De flesta foton kan du se i större format genom att klicka på dem. Ni tycks vara många, som läser här. Blir jätte glad om du lämnar ditt spår i kommentarrutan.

torsdag 19 maj 2011

Älskade Olga


..har tassat iväg till en annan dimension.
Länge kämpade hon med sin svåra sjukdom, som upptäcktes i januari (se inlägget "Voff" i januari - Annat om Olga kan du läsa i inläggen; "Olga" sept 2010, "Olgas kamp" april 2011, "Olga lever upp" april 2011). In i det sista var hon sitt jobb plikttrogen; att hålla ordning på de - för henne - stora och många hästarna. Till slut - efter att jag flera gånger kastats från förtvivlan till hopp om hennes bättring och förtvivlan igen - insåg jag att det inget mera fanns att göra än att låta Olga gå vidare..


Olga har lämnat ett stort, stort tomrum i mitt hjärta. Hon var inte bara den bästa arbetskompis man kan ha utan också en oerhört klok familjemedlem. Hennes kompis, hunden Tuvan, förstår ingenting. Hon är klart deprimerad efter att Olga försvunnit. Det finns ändå inte mycket annat att göra för oss än att försöka gå vidare.
Ingen, absolut INGEN kommer att kunna överta Olgas plats i mitt hjärta!


Olga har gått över gränsen...








Hundkompisen Tuvans sorg.

1 kommentar:

  1. Ohh..lilla Olga. Så tungt för dig. Känner så varmt med dig, att förlora en fyrbent vän, är så hårt, de blir så tomt så öde.
    Tänker på dig vännen!!!
    Kramiz i massor från Anki

    SvaraRadera